« Nyheter

Jetpaks CFO lämnar bolaget

Peter Hallman, CFO för Jetpak Top Holding AB (publ) slutar på egen begäran för att anta nya utmaningar utanför bolaget.

”Jag vill tacka Peter för hans engagemang, lojalitet och värdefulla insats under snart 12 år i bolaget varav 5 år i rollen som CFO. Det är tråkigt att Peter lämnar Jetpak men jag önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär,” säger Kenneth Marx, CEO på Jetpak.

Rekryteringsprocessen för att hitta en ny CFO har initierats. Peter Hallman kvarstår i sin nuvarande roll under uppsägningstiden och eventuellt längre tills en efterträdare är på plats, något som beräknas ske kring årsskiftet.

Denna information är sådan som Jetpak Top Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedan kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 juli, 2019 kl. 15.00 CET.

För mer information vänligen kontakta:

Kenneth Marx, CEO, telefon +46 (0) 73 368 54 00, e-mail kenneth.marx@jetpak.com

Om Jetpak:

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerat på fler än 170 orter runt om i Norden och Europa. Jetpak har ett unikt och flexibelt kunderbjudande baserat på tillgången till cirka 4000 flygavgångar dagligen och ett omfattande distributionsnätverk med cirka 700 budbilar. Detta är något som möjliggör att för marknaden kunna leverera den snabbaste och mest omfattande sammadagstjänsten. Detta kan kompletteras ytterligare med en unik skräddarsydd nästadagstjänst för systemsatta transporter. Din leverans är vår viktigaste prioritet. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Jetpak Top Holding AB är noterat på Nasdaq First North Premier och handlas med ISIN-koden SE0012012508 och under kortnamn JETPAK. För ytterligare information, vänligen besök: https://jetpakgroup.com 

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, e-mail info@fnca.se, telefon +46 8 528 003 99

Release

156.22 KB